2012.09.13.
15:37

PollyPuppy

Újabb Szuri

Ma vittük el Pollykát a harmadik oltását beadatni. Újabb szurit kapott, meg a féregtelenítéshez valami zselét amit este fogunk odaadni neki. Előző alkalommal olyan jól viselte az oltás beadását, de most valami olyan anyagot kapott ami kis nyikkantásokra késztette. Megnézettük az orvossal a körmeit is, mert olyan hosszúra megnőtt neki, hogy már mindenbe beleakadt, le is vágtak belőle egy picit a mellső mancsairól.

Újabb Szuri

A hordozótáskában átélt tengeribetegségének, vagy az utcán tapasztalható zajoknak a következményeként megint rosszul lett (hányt) szegényke. Az állatorvosnál nem kellett sokat várnunk, és ott ki is vettük a táskából, mondjuk ott is remegett kicsit de még mindig sanszosabbnak tartom, hogy az óriási zaj az amitől nagyon fél. Már fél nap eltelt az utazás óta de csórikám még mindig demo üzemmódban működik csak..

Pollyka Fürdik.JPGMár napok óta meg akartam azt is írni, hogy Pollykám szépen lassan szemmel láthatóan kutya mivoltának és öntudatára ébred. Egyre több mindent fedez fel a lakásban, már felmászik az alacsony polcokra is (ezeket mind kiürítettük), és kezd ráérezni a szaglászásra is. Néha már tiszta Kántort játszik, szaglászik, nyomozgat, ki tudja mit keres?:) Régebben lakott itt egy macsek, lehet hogy a parketta szegélyeinél valami cicás szagot érez. Közben arra is rájött, hogy a kaja mindig ugyan onnan jön, és ha a fehér köves területen sok időt töltök néha fincsi morzsákat zsákmányolhat és nyalogathat fel a földről. Egyre inkább éhenkórász, ebben mondjuk a jutalomfalatoknak is szerepe lehet, de a súlyát tekintve teljesen normális, 1,7 kg-ot nyomott ma a mérleg:)

Jaj, és fürdés is volt valamelyik nap egy kisebb higiéniai baleset miatt, Pollykám szépen beletörődött a sorsába és túlélte, erről töltöttem fel egy képet:) Vizesen olyan kis picike..


Szólj hozzá!

Címkék: Polly Június

A bejegyzés trackback címe:

https://pollypuppy.blog.hu/api/trackback/id/tr704775152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása