2012.11.03.
22:29

PollyPuppy

Bővülő Ruhatár!

Szépen lassan bővül Pollyka ruhatára, az új ruháiról most rakok fel ide is pár képet:)

Pár nappal ezelőtt észrevettem Pollykán a felnőtté válás újabb jelét, Macis kabát Polly1.pngmár olyan hosszúra nyúlt a farka, hogy a végén található fehér pamacs szépen hátrakunkorodik és így egy szabályos O betűt formáz! Nagyon komoly kis kinézete kezd lenni, és a viselkedése is sokkal határozottabb lett. Az utcán már szinte semmitől sem fél, csak néha paráztatja magát egy sohasem látott dologgal, mint például egy járókelőn lévő kalap, vagy a saját árnyéka:)

A lakásban lévő újdonságokat nagyon érdekesen kezeli. A Halloween napi kiegészítők rendesen felborzolták az idegeit, úgy mint a plafonról lelógó narancssárga színű lufi, amin fekete szellemek és egyéb kísérteties lények ékeskednek, és maga a töklámpás is jó párszor morgásra késztette. Hát én rengeteget nevettem rajta, ahogy időnként eszébe jutottak ezek dolgok, és mellé vagy aláállva haragudni kezdett rájuk, amit édes kis morgó hang kiadásával jelzett:)

Pollyka bővülő ruhatára

Az első ruhájával ugyan kicsit idegenkedett, de már megszokta a próbakutyus perceket, no meg persze gyorsan megtanulta, hogy a kutyaruha fotózás után finom falatok csurrannak-cseppennek. Egy hidegebb napon az esti sétánál nem került rá a pulóvere, és Ő szó szerint remegett mint a kocsonya, úgyhogy a megerősítés is megérkezett, igen is szüksége van a meleg ruhákra!

Az esőről ne is beszéljünk, azt kifejezetten utálja. Ahogy megfigyeltem, az utcát ilyenkor egy óriási nagy WC -nek tekinti, és igyekszik minél előbb elvégezni a dolgát. Hamarosan megyünk a fodrászhoz, és kicsit le fogok vágatnia  szőréből mert kezd kezelhetetlenné válni olyan sűrű lett. Megmaradt ugyan olyan selymesnek, és én amondó vagyok, hogy minden kutya viselje a fajtájára jellemző kinézetet! Minden nap kifésülöm neki, van amikor többször is, ami után a jó kutyus persze jutalmat kap, de óhatatlanul is csomósodik a hámja körül. Vagy nem vágatom le, és raszta kutyus lesz:)

Szólj hozzá!

Címkék: november kutyaruha kutyakabát Polly Kezeslábas

A bejegyzés trackback címe:

https://pollypuppy.blog.hu/api/trackback/id/tr474887694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása