2012.09.30.
19:27

PollyPuppy

Szörnyecske Mint Házörző.

A nyaralás alatt nem csak a szobatisztasághoz vezető úton tett Polly nagy lépéseket, a környezet hatására örző-védő tulajdonságai is előkerültek. Eleinte baromi vicces volt védelmezni és ugatni látni ezt a kis szörnyecskét mint egy igazi házőrzőt, de az első pár megnyilvánulása után inkább büszkeség töltött el:)

A házban ahol laktunk az emeleten is nyaralt egy másik kutyus, elsőként őt ugatta meg Polly, akinek (ezidáig) szinte a hangját sem lehetett hallani. Már ez is csoda számba ment, hogy valakire ugatott, de ő legalább kutya volt. Valószínűleg az ismeretlen új helyszín váltotta ki belőle ezeket a reakciókat, mert a következő áldozat egy családtagom volt, aki a folyosón lézengett. Még nem látta, csak hallotta hogy valaki motoszkál, és bőszen morogva odaszaladt mellém hogy bármi is legyen az ő megvéd engem:) Vagy lehet hogy nagyon félt, de ez mindegy:) Na ez szépen tetőződött az utcán is, ahol ugye minden kertes háznak a kertjében minimum egy kutya ugatott amikor elhaladtunk mellette, mondjuk ilyenkor inkább csak szaporázta a lépteit, hogy gyorsan messzebbre kerüljön a fenyegetőktől. Pár napos nyaralásunk alatt minden éjjel készenlétben, félálomban figyelte a zajokat, már ébren is volt és haptákba vágta magát ha valaki a folyosón keresztül a mosdóba ment, ezen kívül minden reggel az első ébredőket akik az ágyunk felé közeledtek megmorogta.

Polly Kezeslábasban.pngAkkor még úgy gondoltam, vagy inkább reménykedtem benne, hogy ez csak a vidéki hóbort és egyszerűen visszaáll a rend ha hazajövünk, de ez mondanom sem kell hogy nem így lett. Lehet, hogy ott koncentráltan összejöttek a dolgok amikre így reagált, de ez egy visszafordíthatatlan folyamatot indított el benne. Nincs mese, kiskutyám elindult a felnőtt kutyussá válás útján. Minél többet lát a világból, annál több mindenhez tud kapcsolni valamit. Egy csomó dologra amire azelőtt rá sem hederített most felfigyel, és nagyon figyel! Az ugatás használata mint eszköz egyre gyakoribb lett, néha jelzés, de legtöbb esetben a játékra való buzdításnak használja négylábú társainak. Azért volt már olyan vendégünk is akitől a falra mászott, és felhúzható ugatós kutyává változott át, és megesett az első találkozása a postással is, aki szintén megkapta a maga részét.

Noha még igen jó idő van Szeptember végéhez képest, a napokban elkészült az első kezeslábasa, amit a PollyPuppy Kutyaruha oldalon ti is megrendelhettek!

Szólj hozzá!

Címkék: Szeptember Polly Kezeslábas

A bejegyzés trackback címe:

https://pollypuppy.blog.hu/api/trackback/id/tr844811935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása